• Header-compactkraan.png

Compactkraan

Maak het onmogelijke mogelijk!

Zware lasten hijsen, verticaal of horizontaal. Meestal worden daar grote hijskranen voor ingezet. Maar wat als de aanlooproute niet geschikt is voor een hijskraan of als de werkzaamheden binnen moeten worden uitgevoerd? Compactkraan Westland biedt de oplossing.

Compactkraan / minihijskraan

Onze compactkranen zijn op moeilijk bereikbare en kleine locaties inzetbaar. De minihijskranen passen namelijk gewoon door loopdeuren! Hierdoor kunnen ze vele werkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van glas of het verplaatsen van zware lasten en machines. Niet alleen binnen, maar ook op hofjes, binnenplaatsen en andere krappe ruimten. Nog een voordeel: Doordat compactkranen op de stoep passen, is er meestal geen vergunning nodig voor het uitvoeren van werkzaamheden in openbare ruimten, dit in tegenstelling tot het gebruik van normale hijskranen.

Méér dan alleen hijsen

Een compactkraan van Compactkraan Westland wordt bediend door een deskundige hijskraanmachinist. VOL-VCA en TCVT-gecertificeerd en met jarenlange ervaring in de branche. De veiligheid van uw project staat dan ook hoog in het vaandel. Daarnaast is deze uitgerust met alle benodigde materialen zoals kettingen, stroppen, gereedschap, hijsbanden en zelfs een vacuümzuiger voor het zetten van glas. Zo helpt deze vakman graag een handje met montagewerkzaamheden indien mogelijk.

Overal in Nederland

Compactkraan Westland is gesitueerd, u raad het al, in gemeente Westland. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord- en Zuid-Holland, maar kunnen in heel Nederland ingezet worden. Vinden wij de reistijd niet in verhouding staan tot de grootte van uw project of zijn wij voorlopig volgeboekt? Geen probleem. Wij hebben een goede relatie met andere professionals op het gebied van compactkranen en verwijzen u met plezier door.

Veiligheid

Wij hechten grote waarde aan veiligheid. Onze compactkranen zijn door TÜV gecertificeerd (www.tuv.nl) en voorzien van een CE-markering.

Huur Compactkraan

Contactgegevens

Kerklaan 82
2678 SX  De Lier

Telefoon 06 - 50 62 34 79
E-mail info@compactkraanwestland.nl

Algemene voorwaarden

Wij werken volgens de algemene voorwaarden van de VVT (Vereniging Verticaal Transport). Bekijk de voorwaarden op de pagina handige informatie op www.verticaaltransport.nl.

Scroll naar boven